• Со нас ќе ги добиете најдобрите ГИС-решенија, направени според вашите потреби.

  Добродојдовте во
  ГИС Тримакс!

 • Заедно до подобро ГИС решение

  Нашето искуство ќе придонесе до квалитетен ГИС производ и со тоа поголема продуктивност во вашата компанија.

 • Ние ја дигитализираме сегашноста!

 • Ние сме тука за Вас!Добредојдовте во ГИС Тримакс!
 
Нашата мисија е да ви го олесниме животот со нашите дигитални мапи. Повелете посетете ја нашата веб страна и запознајте ги нашите производи.
Кои сме ние
 
Гис - Тримакс е компанија која се занимава со изработка на Гис производи од територијата на Република Македонија. Имаме повеќе од 15 годишно искуство во подготовка и изработка на мапи. Водечки провајдер на ГИС производи и солуции, и услуги потребни на нашите клиенти во Македонија и странство.
Што работиме
 
 • Дигитализација, структурирање и интеграција на карти и архиви на податоци во геобази.
 • Димензионални анализи и симулации 2D, 3D модели.
 • Дизајн и производство на мапи и атласи.
 • ГИС сервери и веб-базирани ГИС услуги.
 • Геопросторни Услуги.
 • Интеграција на податоците и менаџмент.
 • Геолошки Услуги
 • Консалтинг & Проектен менаџмент
Што нудиме
 
 
 • Готови производи: Растерски и Векторски Гис производи,
 • Дигитализација, анализи, изработка и обработка на ГИС производи.
 • Квалитетна и брза испорака. Лојалност и точност на податоците.

Најнови производи

30-метарски детален и многу прецизен дигитален модел на релјефот на Република Македонија со или без соседните подрачја

30-метарски детален и многу прецизен дигитален модел на релјефот на Република Македонија со или без соседните подрачја. Одличен квалитет и резолуција за разни апликации, карти, аналзи и други намени. Добиен со специјална постапка од 30 m ASTER GDEM2 и 30 m SRTM DEM. Проекција во зависност од вашите барања. Големина околу 80 мб. Формат: geotiff (.tif), .grd или било кој друг растер-грид.

30-метарски многу прецизен дигитален модел на просечни месечни или сезонски температури или врнежи на Република Македонија

30-метарски многу прецизен дигитален модел на просечни месечни или сезонски температури или врнежи на Република Македонија. Проекција во зависност од вашите барања. Големина околу 80 мб. Формат: geotiff (.tif), .grd или било кој друг растер-грид.

Соработници